E-mailAfdrukkenExport ICS

Jethro Tull

Evenement

Titel:
Jethro Tull
Wanneer:
ma, 21. oktober 2019, 20:30 Uur
Locatie:
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem - Haarlem, Noord-Holland
Categorie:
Progrock
Hits:
70

Omschrijving

21-10-2019 (progrock)

Jethro Tull

Philharmonie Haarlem

Jethro Tull: 50th Anniversary Collection, CD

Jethro Tull
50 Anniversary Tour

Patronaat en Philharmonie presenteren op 21 oktober 2019 de legendarische classic rock band Jethro Tull in de Philharmonie. Nadat het icoon afgelopen jaar in een razend tempo shows uitverkocht in Carré (binnen 48 uur!) en 013, komt hij in oktober 2019 terug om deze bijzondere tour opnieuw te doen in slechts drie Nederlandse steden, waaronder een show in Haarlem.

Patronaat & Philharmonie presenteren

Smullen voor liefhebbers van deze rocktitanen want deze avond worden, ondersteund met video-visuals, de grootste successen van Jethro Tull gespeeld; pareltjes uit zowel vroege jaren als latere perioden van deze invloedrijke progressieve rockers.

Opgericht in 1968 begon Jethro Tull met voornamelijk blues georiënteerde rockmuziek maar al snel stuwde de creatieve grenzeloosheid hen in progressieve richtingen. Het internationale succes volgde snel en midden jaren ‘70 kon Jethro Tull met recht één van de meest succesvolle live bands op het wereldtoneel worden genoemd, zij aan zij met Led Zeppelin, Elton John en The Rolling Stones. Nu, ruim 40 albums en meer dan 60 miljoen verkochte exemplaren verder is Ian Anderson erin geslaagd de band op dát hoge niveau te behouden en zelfs door te blijven ontwikkelen in die onnavolgbare Tull-sound.

Goed om te weten

Dit concert is in de Philharmonie, in samenwerking met Patronaat

19:00 open en 20:30 aanvang

De kaartverkoop start op vrijdag 30 november om 10.00 uur via Ticketmaster >


Locatie

Locatie:
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem - Website
Straat:
Lange Begijnestraat 11
Postcode:
2011 HH
Plaats:
Haarlem
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands