E-mailAfdrukkenExport ICS

Willeke Alberti

Evenement

Titel:
Willeke Alberti
Wanneer:
di, 25. februari 2020, 20:15 Uur
Locatie:
Concertgebouw Amsterdam - Amsterdam , Noord-Holland
Categorie:
Nederlandstalig
Hits:
70

Omschrijving

25-02-2020 (nederlanstailig

Willeke Alberti NL

Concertgebouw Amsterdam

Willeke Alberti, de 'grande dame' van de Nederlandse muziek, viert haar 75ste verjaardag in Het Koninklijk Concertgebouw. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, vol persoonlijke anekdotes, verhalen uit haar leven en bijzondere liedjes. Van Amsterdamse klassiekers tot prachtige ballads en verrassende duetten.
75e verjaardag
Willeke Alberti vertelt: ’Ik kijk ernaar uit om volgend jaar februari mijn verjaardag te vieren samen met het publiek in het prachtige Concertgebouw, in mijn geboortestad Amsterdam. Ik loop eigenlijk nog steeds op wolkjes na de twee concerten die ik eerder deze maand in AFAS Live heb gegeven. Wat was het geweldig en wat heb ik genoten. (...) Dit heeft mij enorm geïnspireerd om weer het theater in te gaan. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 74ste nog mag meemaken.’

Anekdotes, verhalen en liedjes
Willeke Alberti wordt begeleid door haar band onder leiding van Peter van der Zwaag. Het belooft een geweldige avond te worden vol bijzondere liedjes, persoonlijke anekdotes en verhalen uit haar leven. Van Amsterdamse klassiekers tot prachtige ballads en verrassende duetten. Haar repertoire is immers omvangrijk met liedjes als Telkens weer, Carolientje, Spiegelbeeld, Samen zijn, Ome Jan en De liefde van je vrienden, en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti, zoals De glimlach van een kind en Niemand laat zijn eigen kind alleen.


Locatie

Locatie:
Concertgebouw Amsterdam  - Website
Straat:
Concertgebouwplein 10
Postcode:
1071 LN
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands